ÅFOR T-3

Vi är på plats på Skeppsholmen – kom gärna förbi och säg hej! Brygga 3 är adressen.

Tyvärr inte fullt incheckade ännu. Vi åkte på en kontrollmätning, vilket förstås är bra. Skönt att få verifierat att alla riggmått och segelytor är ok! Det dåliga då? Grönt ljus för allt utom

  1. Peket hade växt 33 cm jämfört med mätbrevet. Måste flytta infästningsbeslaget akterut. Lätt fix men onödigt och dumt, litade på siffrorna i IRC-mätbrevet. Skruvdragare och ny tätningsmassa packad i ryggsäcken!
  2. Mätmännen är inte redo när besiktningen drar igång. 3 mycket trevliga herrar som bestämmer sig för att 3 st segel ska kontrollmätas men sen hade man inte så mycket plan. Ingen plats iordningställd för segelinmätning och nytt möte inbokat klockan 09.00 i morgon bitti. Får hoppas att dom hunnit rulla ut en presenning eller två till dess.

En reaktion på “ÅFOR T-3”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *