Kolfiber är snabbt

Kan väl inte vara någon tvekan om vilken av dessa båtar som är snabbast!

Produktiv fixardag – ett par nya paneler som förutom att vara snabba också dubblerar som speglar. Dessutom ny fin-plotter vid navstationen, 4 efterlängtade USB uttag med 2.5A vardera och en ny kartlampa.

Blev ny lucka till gasolstuven också. Gamla ful och läckte.

3 reaktioner på ”Kolfiber är snabbt”

    1. Skarpa ögon! Satt ett orginalmonterat 8 år gammalt TackTick som jag rensat ut i vinter. Sen ”fick” jag också ett nyttt H5000 system när jag köpte båten som kompletterats ytterligare lite nu under vintern.

      1. Skumögd snarare men det går ju att zooma satan på skärmen vilket hjälper oss farbröder ofantligt 😀

        Körde TackTick på gamla J/105 så jag är väl miljöskadad. Vilken ”otur” att du fick med ett H5000! Jag funderar på hur länge jag orkar med knasiga franska NKE som grundsystem… ett år till i alla fall, det är roligare att handla snören o segel 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *