Kappsegla med oss?

Ett par team-medlemmar har bestämt sig att pyssla med saker på landbacken så det ser plötsligt lite tunt ut inför vårens kappseglingar. Vi skulle behöva fylla på besättningen med ett par personer. Sugen att segla med ett blandat gäng glada amatörer som försöker att sätta fart på en sportig 36-fotare – hör av dig och beskriv kort vad du har för erfarenheter!

Mail: crew@lyman.se

FB-grupp: https://www.facebook.com/groups/swe8606/

eller droppa en rad i kommentarsfältet

Finns viss flexibilitet med roll ombord. Speciellt på havskör så roterar vi friskt. Men vana och vilja att arbeta framför mast går alltid hem. Trim behövs också. Teamet är blandade i såväl kön (män, kvinnor), ålder (20-55 år) och erfarenhet (2-45 år). Du befinner dig gissningsvis någonstans däromkring du också.

Planera gärna (minst) för följande regattor under våren

Lidingö Runt 11/5

Junfrusundsregattan 25/5

Sandhamn Open Hav 6/6

Gotland Runt 30/6

2 reaktioner på ”Kappsegla med oss?”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *