Splash-preppad

Botten slät, kölen slätare. Friborden rena. Batterierna laddade, fendertar uthängda och förtöjningar redo. Allt klart inför tisdag morgon!

7 reaktioner på ”Splash-preppad”

 1. Mycket fix och trix inför 2019! Booty ser riktigt läcker ut och blir vass i år. Skall bli kul att se henne på Kolfiberrodret i juni.

 2. Ja nu är vi taggade inför säsongen och Calluna skäms ju knappast för sig heller. Kuddar till y-bommarna måste jag fixa också, den kändes helt plötsligt larvigt självklar. Så trött på att försöka baxa in båten med 1 dm marginal på sidorna och rejäl sidvind. Eller mest trött när jag ser spåren av bommarna på friborden…

  Vi ses på kolfiberrodret om inte förr, inget Seapilot för er?

 3. Nej något Seapilot hinns tyvärr inte med. Jag kommer dock att heja på er (och Fleur des Nieges + Prima 38:an White Knuckles)😀 och följa trackingen minutiöst. Första racet blir Ornö Runt för vår del. Ses vi där?

  1. Nix, vi ligger ju inne i Mälaren så Ornö runt är för lång omväg ner till Oxelösund. Krockar dessutom med lokala Jungfrusundsregattan (fd Mälarvarvet) som vi klämmer på lördagen innan vi åker vidare söderut.

   White Knuckles hade vi förtvivlat svårt med i fjol. Dom rann ifrån oss alldeles för enkelt på i princip varenda bog. Hoppas vi lärt oss något till i år och kan svara upp bättre. Har Dellby med mig ombord i år också så kan säkert göra en tiondel bara det 🙂

 4. White Knuckles har riktigt bra fart och koll på sina grejer. I Johannes har du en riktigt kompetent (och trevlig) co-skipper så det gör nog minst två tiondelar!

 5. Går det fortare när snabeln pekar uppåt? 🙂

  Härligt med sjösättning! Vi ses inte på Lidingö Runt (?), så du får visa peke-features och fräsiga antal-knapar i Mordor/ Oxelösund! Sugen på såna knapar till CAG men det har som vanligt varit ”lite annat”.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *