Kolfiberrodret 2019

+

=

Fin och varm nattsegling med för lite vind blev målgång för motor med bira i hand vid 12-snåret. Cred till Calluna som vi tampades länge med på havet och orkade hela vägen in i mål. Vi hade säkert vart halvtimmen efter er till Finnhamn och prioriterade till slut bärs och 3 h sömn innan middagen framför att slutföra 4e upplagan. Tack Staffan och Peter, nästa år då jävlar (men tidigarelägg första start till 09.00 tack ?)

2 reaktioner på ”Kolfiberrodret 2019”

  1. Vi tackar för fighten runt banan. Vi tänkte många ggr att vi kommer aldrig att hinna innan maxtiden men eftersom det är så skoj att segla så sköt vi hela tiden på beslutet att ge upp…

    1. Ja det var verkligen en riktigt rolig segling. Vacker, utmanande och superskoj. Känns minst sagt udda att konstatera detta efter att ha brutit, vinnarskallen är mkt hård, men svårslaget rolig tävling detta!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *